Moonshiner n Moolah vapaa paikka

Moonshiner n Moolah vapaa paikka
Moonshiners Moolah Slot

Ylitä siellä Appalakkien vuorilla, matkustat erämaahan tarpeeksi syvälle ja löydät perheen täynnä värikkäitä hahmoja. Moonshiners Moolah Slot on innoittamana American Hillbillies, isoisä "Pa" ja Granny, jotka tuottavat oman voimakkaan alkoholinsa kiitollisesti kutsuttu Moonshine. Pihallaan näet nuoren ja kauniin Betty-Louin, vanhan Bloodhound-koiransa ja koko joukon kanoja. Näet myös banjun, vanhan pick-up-kuorma-auton, traktorin, haulikon, huulipunan ja tietenkin ... pullon kuutamo.

Moonshiners Moolah Slot

Joskus Pa saa kauhean janoon kuumassa päivänä, joka tekee Moonshine. Hit 3 "Pa" kuvakkeet ja voit auttaa häntä valitsemaan täydellinen kannu Moonshine pois hyllyltä "Pick a Bottle" Mini Bonus Pyöristää. Jos osut 3 tai useampaan kanaan, lähetät "Chicken Shoot" Bonus Pyöristää. Kanat ovat paenneet kaveriin, mutta se on kunnossa, koska perhe tarvitsee ruokaa päivälliselle ja sinä vain sattuu pitämään haulikkoa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *